Interviu cu Smiley la vocea romaniei

Dupa Loredana Groza si Marius Moga , a venit randul si lui Smiley sa acorde un interviu in exclusivitate pentru PRO TV despre concursul Vocea Romaniei si ne-a dezvaluit cateva pareri si primele sale impresii.
“Partea frumoasa a acestei emisiuni si chestia care o deosebeste de celelalte emisiuni cautatoare de talente este ca noi, cei care alegem oamenii care merg mai departe, nu-i vedem, doar ii ascultam”

“Cel mai important lucru este sa aiba voce si sa stie sa cante, ne intereseaza voci speciale, voci cu personalitate si oameni care canta cu pofta. Nu conteaza genul pe care il canta, conteaza ca ceea ce canta sa fie cantat asa cum trebuie”.
Urmareste si tu inregistrarea cu super interviul acordat de Smiley.

Sursa video PROTV



www.protv.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

o intrebare ....veti fi voi in juriu de la inceput ,adica de la preselectii?si pe ce data in Timisoara?Pa!

tzutzelu spunea...

Imi cer scuze ca nu vi s-a raspuns la timp,eu abia am cumparat site-ul.Da,cei care vor fi in juriu pe parcursul show-ului,sunt in juriu si la preselectii.Mai multe detalii gasesti pe http://vocearomaniei.protv.ro/ .Preselectiile s-au incheiat,s-au format niste echipe,antrenamentele au inceput.Te mai poti inscrie doar in public,daca nu ai facut-o pana acum.

Trimiteți un comentariu