Preselectii Vocea Romaniei

Vino la preselectiile "Vocea Romaniei" din Iasi, Maramures, Satu Mare, Timisoara, Constanta, Vaslui, Craiova, Brasov sau Bucuresti si dovedeste intregi tari ca tu ai cea mai buna voce!


Preselectiile vor fi Duminica si Luni in toate colturile tari timp de doua zile pentru a in show-ul de la ProTV din toamna.


Una din noutatile acestui format este faptul ca juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un antrenor pentru componentii echipei lui, ii consiliaza, le ofera sfaturi si ii ajuta sa-si gaseasca un drum in industria muzicala.


Competitia se muta asadar si la nivelul juriului, pentru ca fiecare dintre jurati va incerca sa aleaga cele mai bune voci in echipa sa si sa castige astfel concursul. 

The Voice” este un show in care numai cei mai buni isi vor gasi locul, vocile deosebite, puternice si inconfundabile, fara a tine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzica populara sau clasica, etc.

.

1 comentarii:

Anonim spunea...

salutare! ati spus in ce zile dar nu stim in ce data veti fi prin aceste orase,data fratilor ca ne-ati bagat in ceata ,parollllllll!???????????:D si cum se fac inscrierile sa nu uitati!:D.... ca la RO au talent s-au inscris si cei de pe trotuar....chiar asa?!

Trimiteți un comentariu